Wat doen onze sponsoren ?

 

Scroll door onderstaande informatie en zie wat Nikta, van de Klundert en United Rentals doen en wat ze eventueel voor u kunnen betekenen.

 

 

 

           Nederlands

           Instituut voor

           Kwaliteitszorg

           Training  &

           Advies.                                                         

NIKTA is dé partner voor certificerings- en examineringsvraagstukken.

NIKTA is begonnen als een adviesbureau op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat betrof toen voornamelijk de ISO 9000 normen. Inmiddels begeleiden onze adviseurs bijna alle te certificeren normen of regelingen waaronder NEN-ISO 9001 en NEN-ISO 14001.

Naast de adviserende rol is NIKTA  tevens een certificatie-instelling die persoonscertificaten BHV én Acute Zorg (EHBO) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024 én is NIKTA een erkend examencentrum voor VCA/VCU examens. Er zijn zo’n 20 locaties in Nederland waar wij onze ‘’open inschrijvingen’’ verzorgen. Ook het inplannen van examens op locatie en op een eigen gekozen datum is geen enkel probleem.

We leveren graag maatwerk en hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. Snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid staan bij ons centraal.

=========================================================================

Van de Klundert werd opgericht in 1938 en heeft 30 medewerkers. Haar voornaam­ste klanten zijn te vinden in de sectoren staalbouw, milieutechnologie en machinebouw voor de voe­dings- en levensmiddelenindustrie in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf krijgt ook op­drachten van organisaties binnen de overheid en de semi-overheid. Het bedrijf beschikt over een zeer geavanceerd machinepark voor knippen, kanten, zetten, rondwalsen, laser- en fijnstraal­plasmasnijden, boren en ponsen van plaatmateriaal in koolstofstaal, RVS of aluminium. Van de Klundert ver­zorgt ook zelf montagewerk en is vertrouwd met alle denkbare gecertificeerde lastechnieken. Nabewerkingen alsmede transport kunnen door Van de Klundert op verzoek worden uitgevoerd. Een grote spreiding in klanten en branches zorgt voor een stabiel groeiende omzet, ook wanneer het economisch wat minder gaat. Klanten blijven te­rugkomen en nieuwe klanten komen als vanzelf­sprekend af op het vakmanschap dat dit familiebe­drijf zo kenmerkt. Maatwerk is het kernwoord van deze onderneming. Of het nu gaat om eenvoudig plaatwerk of zeer specialistische constructies, het vak­manschap staat nadrukkelijk ten dienste van de klant.

=========================================================================

United Rentals Europe, voorheen bekend als BakerCorp, is marktleider op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor vloeistofmanagement en stroomproducten. Wij leveren kosteneffectieve verhuurmaterieel voor het verpompen, opslaan en de behandeling van vloeistoffen en verzorgen van stroom. De producten van United Rentals zijn ontworpen met veiligheid en kwaliteit als prioriteit, “Plug & Play” en bieden een grote veelzijdigheid voor een breed scala aan toepassingen. Dit vertaalt zich naar unieke voordelen in de verschillende productlijnen: tanks, pompen, filtratie en generatoren. Aanvullende informatie over UR is beschikbaar op  www.unitedrentals.com/nl-nl 

 

=======================================================================