Nieuws van Buurtbus Moerdijk

De nieuwe bus is nu echt gestart !!!!!

 

Dinsdag 30 januari zijn 2 chauffeurs van onze vereniging de lang verwachte bus gaan ophalen in Utrecht.

Woensdag en donderdag zijn  gebruikt om de beschikbare chauffeurs een proefrit te laten rijden en iedere keer hoorden we aan het eind van de rit alleen maar positieve reacties.

Vanaf zaterdag 3 februari staat de bus gestickerd en al klaar om de dienstregeling uit te gaan voeren. Maandag 5 februari begint het feest voor de chauffeurs: geen storing meer in de apparatuur, comfortabel de ritten kunnen uit voeren.

Voor de passagiers is het jammer dat er geen gratis ritten meer zijn want de in- en uitcheckprocedures verlopen vlekkeloos.

 

Heel blij zijn we met onze nieuwe sponsoren die er voor gezorgd hebben dat de bus op beide zijkanten vol is met bedrijfslogo's; zie hiervoor de info over onze sponsoren op deze site. Uiteraard zijn we ook blij en dankbaar dat de bestaande sponsoren hun ondersteuning voorzetten.

 

================================================

 

10 febr 2024: de eerste week met onze nieuwe bus zit er op !

Prima verlopen, veel positieve reacties ontvangen en al 317 passagiers die er gebruik van hebben gemaakt.

 

================================================

Zaterdag 24 februari hebben we de bus feestelijk in gebruik genomen.

Bij onze sponsor Kanters een bijeenkomst voor sponsoren, en uiteraard voor onze chauffeurs met hun partners georganiseerd.

Jammer dat de agenda's van de sponsoren zo vol lopen dat de meeste er niet bij konden zijn, maar dat drukte de gezelligheid niet.

Op onderstaande(bijna complete) groepsfoto kunt u dat zelf vaststellen.